x

Them Crooked Vultures laver nyt album i 2010

Them Crooked Vultures laver nyt album i 2010

Supergruppen følger op på sidste års selvbetitlede debut. Den tog de fleste anmeldere med storm. The Times gav den fire ud af fem stjerner, mens GAFFAs Lars Löbner Jeppesen gav fem ud af seks og kaldte den "en nærmest mytisk langspiller til det kræsne rockpublikum, der ikke kimser ad sange over syv minutter og alskens syrede og grænsesøgende arrangementer."

Bandet, der består af John Paul Jones, Led Zeppelin; Dave Grohl, Nirvana, Foo Fighters; og Josh Homme, Queens Of The Stone Age, har tidligere røbet tankerne om et nyt album, men nu er det altså officielt, og pladen skulle gerne komme sidst på året. "Vi laver det andet album i år," siger bassist John Paul Jones. "I slutningen af sommeren, eller noget i den retning."

Spørger man ham, om han har tænkt sig at aflevere de frontmænd, han har taget fra Foo Fighters og QOTSA tilbage snart, lyder svaret "Jeg har faktisk ikke stjålet dem ... De får dem tilbage en dag."

Erstatning for Zeppelin

Samtidig lover Led Zeppelineren, at hans holden på Grohl og Hommes er til det gode. Han kan godt lide sammensætningen af "folk, der ved, hvad de laver", og mener, vejen til succes indenfor rockmusikken ligger i hårdt arbejde og en god kemi musikerne imellem. "Det skal bare være godt. Vi har alle et omdømme at opretholde, mere end noget andet."

Han ser også bandet som en erstatning for inkarnerede Zeppelin-fans. De ville nemlig gerne have set bandet gendannet, men må altså "nøjes" med denne sammensætning. "Jeg tror, de er glade for The Vultures. Det lyder ikke som Led Zeppelin, men det har en lignende vibe. Det er et groovy og spændende rockband."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA