x

James Morrison til Sønderborg

James Morrison til Sønderborg

Det er kun omkring fire måneder siden, at charmetrolden James Morrison sidst spillede koncert i Danmark, nemlig da han i oktober måned indtog scenen i Falconer Salen. Nu er det netop blevet annonceret, at sønderborggenserne bliver de næste, som får besøg af den unge herre, når han optræder på Mølleparkens Friluftsscene til sommer.

Morrison er forholdsvis ny i branchen og har kun udgivet to album indtil videre. Han fik sit store gennembrud med debutpladen med det på daværende tidspunkt meget passende navn "Undiscovered", hvorpå man fandt singlen, som alle hurtigt yndede at skråle med på, nemlig "You Give Me Something".

På hans seneste album "Songs For You, Truths For Me" finder man blandt andet en duet med Nelly Furtado, "Broken Strings", som har kørt i hæftig rotation på de forskellige radiokanaler.

Da Morrison spillede i Falconer Salen i oktober måned, tog GAFFAs anmelder Stine Rendrup Johansen afsted for at sætte ord på hans optræden:

"Alt i alt viste James Morrison sig ved denne koncert som en kunstner med stor integritet, som leverer uindpakket musik og som har talent i klassisk forstand - han kan simpelthen spille, synge og skrive musik. Og så selvfølgelig fremføre den med største troværdighed".

Koncerten blev tildelt fire stjerner.

Den store sommerkoncert med James Morrison kan som sagt opleves på Mølleparkens Friluftsscene i Sønderborg søndag den 4. juli 2010.

Billetsalget går i gang mandag den 8. februar klokken 10 via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA