x

Kevin Costner & Modern West udgiver album

Kevin Costner & Modern West udgiver album

Selvom langt de fleste kender Kevin Costner for hans utallige succeshistorier på det store lærred, har han faktisk allerede lavet et album med sit band, Modern West. "Untold Truths" udkom i 2008 og resulterede blandt andet i turnéer i Europa og USA. Nu udgiver Kevin Costner & Modern West så deres andet album, der har fået titlen "Turn It On" og udkommer 26. februar.

Music Row fra Nashville skrev om debutalbummet: "Kevin Costners stemme har en tiltalende, beroligende, lettere hæs kvalitet, der taler direkte til følelserne. Bandet har en cool westernlyd med en rytme, der med garanti vil få dig op af stolen. Dette er en fantastisk musikoplevelse."

Den 28. februar, altså lige efter udgivelsen af det andet album, rammer bandet så Danmark til en koncert på Værket i Randers. Vi har tidligere skrevet om koncerten på GAFFA.dk, og siden da er samtlige billetter blevet solgt.

Træt af autografer

Kevin Costner & Modern West gik sammen i 2007. Det var Costners drøm at komme nærmere sine fans, så da hustruen Christine foreslog at genoptage den musikalske kontakt til kollegaen John Coinman, ringede han straks og fremlagde idéen for den prisvindende guitarist. De to spillede i slutfirserne sammen i bandet Roving Boy, der faktisk præsterede et singlehit i Japan. John Coinman var i øvrigt musiksupervisor på filmen "Danser Med Ulve," for hvilken Costner, der både var instruktør og hovedrolleindehaver, modtog hele to Oscars og var nomineret til en tredje.

"Det var en følelse af, at jeg havde været ude af stand til at artikulere. Jeg har nu længe følt et behov for at komme i kontakt med folk på en mere meningsfuld måde end bare via autografen," fortæller forsangeren.

Kevin Costner & Modern West består af følgende medlemmer:

Kevin Costner: sang, guitar
John Coinman: guitar
Blair Forward: bas
Teddy Morgan: lead-guitar
Larry Cobb: trommer
Park Chisolm: kor, guitar

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA