x

Zero 7 gæster Store Vega

Zero 7 gæster Store Vega

Den tilbagelænede elektroniske duo Zero 7 er snart klar med deres andet album "When It Falls", og i forbindelse med dette drager de på turné, der bringer dem til Store Vega i København den 22. april.

Zero 7 alias Henry Binns og Sam Hardaker udsendte tilbage i 2001 det anmelderroste "Simple Things"-album, så forventningerne er skruet i vejret til det kommende udspil, der blandt andet byder på en gæsteoptræden af danske Tina Dickow, der også er med på turnéen ligesom de øvrige tre sangerinder Sia Furler, Sophie Barker, Mozez og en korsangerinde.

– Det er et kæmpe setup. Vi bliver 11 på scenen, og vi skal spille 14 dage i Storbritannien med start 10. marts, så tre-fire uger på kontinentet og fem uger i USA. Og måske kommer der også en turné i efteråret, siger Tina Dickow til GAFFA.dk og lægger ikke skjul på, at samarbejdet med de i England meget store Zero 7 passer meget godt sammen med hendes forsøg på at få hul igennem til en international karriere, der bl.a. byder på en ep i England til foråret og et internationalt udsendt album til efteråret, begge bl.a. med genindspilninger af tidligere numre og for sidstnævntes vedkommende formodentlig en stor international producer bag pulten.

Tina Dickow kan også opleves solo i aften på Vega på musikanmelder-prisuddelingen Steppeulven, hvor hun er nomineret i kategorien "årets komponist", og igen til to deciderede koncerter på VoxHall i Århus og igen på Vega, hhv. 5. og 6. februar, forårets eneste herhjemme ud over Zero 7-koncerten. Tina Dickow er også nomineret til to Danish Music Awards, hhv. som "årets sangerinde" og "årets sangskriver". Priserne uddeles i Forum i København 28. februar.

"When It Falls" er i butikkerne fra den 1. marts. Billetsalget er startet på Billetmaskinen.dk og i TDC-butikker.

I GAFFAs martsnummer, der er på gaden 4. marts, kan læse et stort interview med Zero 7 og Tina Dickow.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA