x

Tom Waits har ny musical på bedding

Tom Waits har ny musical på bedding

Rocksangeren Tom Waits finder stor glæde i at skrive sange til musicals, og han har indtil videre bevæget sig inden for meget forskellige verdener inden for kunstarten. Han har lagt sin energi i opsætninger, der spænder fra den tragiske Büchner-historie om "Woyzeck", der slår ihjel af jalousi, til den fantasimættede historie om "Alice i Eventyrland". Derudover har han skrevet sange til "The Black Rider", hvis historie bygger på et gammelt tysk folkeeventyr.

Nu er han tilbage, og denne gang har han fået et samarbejde op at stå med manden bag actionfilmen "In Bruges" fra 2008, Martin McDonagh. Derudover arbejder han også denne gang sammen med Robert Wilson, ligesom han har gjort ved de tidligere opsætninger. Det skriver Twenty Four Bit i dag.

Både "The Black Ryder" og "Woyzeck" har fundet vej til Betty Nansen Teatret i København, og man kan håbe på, at Waits fjerde musical opsætning også kommer til Danmark. Hvilken forestilling, der denne gang tages under kærlig behandling, vides endnu ikke.

Generelt er der endnu ikke afsløret mange detaljer omkring det kommende projekt, men når de kommer, følger vi naturligvis op på historien.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA