x

Spil Megadeth i Rock Band

Spil Megadeth i Rock Band

Megadeths 1990-album "Rust In Peace," der anses for at være blandt de mest indflydelsesrige i metalgenren, vil fra på tirsdag d. 9. februar være at finde i Rock Band Store. Sangene vil være tilgængelige på alle platforme, der kører Rock Band, og vil også kunne købes enkeltvis.

"Rust In Peace" slutter sig dermed til 1986's "Peace Sells... But Who's Buying?" Den har længe været til salg i butikken, der sælger sangene som små patches, man installerer på sin maskine, hvorefter man kan agere stedfortræder for Shawn Drover, James LoMenzo eller Dave Mustaine. Rock Band er nemlig en udvikling af Guitar Hero-konceptet, hvor man også har mulighed for at spille trommer eller bas.

Spilversionen af "Rust In Peace" er en slags optakt til den månedlange USA-tour, der markerer tyveåret for udgivelsen af pladen og skydes i gang d. 1. marts på Knitting Factory i Washington, og slutter d. 31. på Hollywood Palladium. På touren vil bandet få selskab af kollegaerne i Testament og Exodus.

Selvom udgivelsen af sangene ledsager en amerikansk turné, vil "Rust In Peace" kunne købes i Rock Band Store i hele verden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA