x

Balkan Beat Party starter op

Balkan Beat Party starter op

Konceptet Balkan Beat Party Copenhagen vender stærkt tilbage til hovedstaden, og denne gang har man allieret sig med Pumpehuset, for at skabe aftener med Balkanmusik i alle afskygninger, leveret af bands og dj fra ind- og udland. Det løber af stablen for første gang i morgen, lørdag den 6. februar, og arrangementet beskrives i en pressemeddelelse således:

"Nu er Balkan Beat tilbage i Pumpehuset, og i spidsen for det københavnske BBP står Bjonko Stosic, også kendt fra Balkan-orkestret Copenhagen Chalgija, som sammen med Pumpehuset med garanti vil levere de vildeste og skøreste Balkan-fester. Den københavnske afdeling vil fremover præsentere og promovere de fedeste Balkan-bands og de mest vilde dj's fra hele verden. Balkan Beat Party Copenhagen tager dig til Balkans højlande i tiden mellem bryllupper og begravelser, løbende fra nabo til nabo i sin søgen efter mere blomme-brændevin, mens man jagtes af et enormt Balkan Brass Band. Gør dig klar til en original Balkan-fest – en sigøjnerdisko uden grænser!"

Denne lørdag aften står skuespilleren Zlatko Buric (ham fra Pusher-filmene) som vært, og han skal blandt andre præsentere svenske Erdogan Orkestar og danske Opa Opa Orkestar, samt et udvalg af dj's og andet godtfolk. Det fulde line-up kan ses nedenfor.

Balkan Beat Party foregår i Pumpehuset, lørdag den 6. februar fra klokken 21.00. Billetter kan købes via GAFFA Live.

Line-up:

ERDOGAN ORKESTAR(swe) 

OPA OPA ORKESTAR(dk) 

CPH CHALGIJA(dk/mk) 

BUREK I BOZA MC'S(dk)

BELAJ KRU(dk) 

BBP EXTRAS


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA