x

Thom Yorke gæster Flying Lotus-album

Thom Yorke gæster Flying Lotus-album

Enmandsprojektet Flying Lotus har snart sit nye album "Cosmogramma" på gaden, og nu fortæller musiksiden Pitchfork, at Flying Lotus (aka Steven Ellison) har taget Radiohead-sangeren Thom Yorke med på eventyr. Yorke synger med på sangen "...And the World Laughs With You". Af andre, lidt mindre kendte gæster kan nævnes Laura Darlington, som også medvirkede på Flying Lotus' sidste album samt Ellisons fætter, Ravi Coltrane.

Pitchfork har i forbindelse med udgivelsen fået sig en snak med Flying Lotus, hvor han blandt andet udtaler sig omkring sin karrieres ståsted:

"Jeg er endelig ved at være nået dertil, hvor jeg kan lave de plader, jeg ønsker - dem, jeg ville lave, da jeg var yngre, ting, jeg har drømt om at lave. Det er i denne her sammensmeltning, der findes alle de elementer af musikken, som jeg elsker".

"Cosmogramma" bliver det tredje fuldlængealbum fra multigenre-herrens hænder, foruden en masse singler og ep'er. Det sidste fuldlængdealbum "Los Angeles" begejstrede GAFFAs anmelder Jesper Buhl, der stemplede pladen med fem stjerner og ordene:

"Flying Lotus benytter sig som regel af en bevidst skæv rytmik, som giver et kuldslået indtryk, som helt klart hæver Los Angeles over mere artige instrumentale hiphopudgivelser, og sammen med de komplekse editeringer er det det, der får lotusen til at flyve".

Tracklisten til det kommende album, som udkommer den 4. maj, kan ses nedenfor:

Cosmogramma:

01 Clock Catcher
02 Pickled!
03 Nose Art
04 Intro//A Cosmic Drama
05 Zodiac Shit
06 Computer Face//Pure Being
07 ...And the World Laughs With You [ft. Thom Yorke]
08 Arkestry
09 Mmmhmm [ft.Thundercat]
10 Do the Astral Plane
11 Satelllliiiiiteee
12 German Haircut
13 Recoiled
14 Dance Of the Pseudo Nymph
15 Drips//Auntie's Harp
16 Table Tennis [ft. Laura Darlington]
17 Galaxy in Janaki

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA