x

Wu-Tang og Beatles blandes på nyt gratisalbum

Wu-Tang og Beatles blandes på nyt gratisalbum

Hører man til de måske ret få, der både synger med på The Beatles og nikker nakke til Wu-Tang, kan man nu glæde sig over at få forenet sine fornøjelser i det nye gratisalbum "Enter The Magic Mystery Chambers."

Pladen er udkommet på pladeselskabet Tea Sea Records' hjemmeside, og kan her både høres og hentes, med cover af Logan Walters og miks af Tom Caruana. De forskellige blends tæller blandt andet ODB's "Give Me Your Money" oppe imod Beatles' "You Never Give Me Your Money" og Method Mans "Release Yo Delf" mod "Come Together."

Indimellem skæringerne kører små interviewsamples fra Beatles' storhedstid. Stemmer, der fortæller hvor vilde og uovervindelige The Beatles er. Ganske som Wu-Tang så ofte har brugt på deres forskellige gruppe- og soloprojekter.

Coverversioner

Mange af de anvendte Beatles-melodier er coverversioner fra andre bands, og det er da også rapperne, der dominerer vokalsiden. Ligesom da DJ Danger Mouse i sin tid bidrog til strømmen af remixes af Jay-Zs "The Black Album" ved at blande accapellaerne med musikken fra Beatles' "The White Album." Resultatet var "The Grey Album," der udløste et massivt sagsanlæg fra bandets pladeselskab, EMI, og dette kan være grunden til den knappe brug af originalværker.

Man finder også en interlude, der tager form som en duet mellem Ol' Dirty Bastard og Lennon på "Love Me Do." Nummeret sampler ODB-dokumentaren "Dirty Minded" fra 2004, hvor bastarden fortæller om sine musikalske inspirationer, der favner så vidt, at både Marvin Gaye og Rolling Stones bliver nævnt. Og altså også The Beatles, som rapperen slutter af med at fortolke på vanlig Russell Tyrone Jones-vis.

Oplev mikset her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA