x

Nyt fra The Dead Weather

Nyt fra The Dead Weather

Arbejdsnarkomanien har ikke lagt sig hos Jack White, der efterhånden ligger og roder med så mange forskellige projekter, at man skal bruge både kort og kompas for at finde rundt i dem. Et af projekterne er gruppen The Dead Weather, der ud over White består af The Kills-frontkvinden Alison Mosshart, Queens Of The Stone Age-manden Dean Fertita og The Raconteurs-bassisten Jack Lawrence, og de fire er efterhånden ved at være færdige med opfølgeren til deres debutalbum "Horehound", der udkom for kun syv måneder siden.

I et interview med den australske radiostation Triple J, fortalte White om pladen og kunne blandt andet afsløre, at han vil overtage vokalen fra Alison Mosshart på den første single, "Blue Blood Blues". Han beskrev lyden på det kommende, endnu ikke navngivne album som "mere blueset og tungt, end vi nogensinde troede, det kunne blive".

White har, som så ofte før, selv stået for videoen til "Blue Blood Blues", og den skulle han i øjeblikket være ved at lægge den sidste hånd på, og om et par uger går han så i studiet for at mikse albummet færdigt og skyder på, at det skulle være at finde i butikkerne engang til april.

Hele interviewet på Triple J Radio, der varer knap et kvarter, hvor White fortæller om bandets dynamik og arbejdsproces og kommenterer på flere af sine andre sideprojekter, kan høres her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA