Nyhed

Ny festivalkonkurrence til upcoming bands

Nu byder en chance sig for danske upcoming bands, når de får mulighed for at spille på hele tre store, danske festivaler

De danske festivaler gør en dyd ud af at give ukendte, men talentfulde bands et skub i ryggen, så de kommer lidt hurtigere frem i verden. Det gør de i sagens natur ved at lade små bands optræde på de forskellige festivaler, men i særdeleshed også ved afholdelse af musikalske konkurrencer. Det har Danmarks Smukkeste Festival gjort med deres Starfighter-konkurrence, Jelling Festival med sin Quasar Rock dyst og Nibe Musik Festival, der uddeler Rock Nord Prisen. Nu har de tre festivaler valgt at slå kludene sammen i konkurrencernes øjemed, hvilket åbner muligheden for en yderst værdifuld præmie.

De tre vindere fra de tre respektive festivaler præmieres nemlig ved, at de får lov at optræde på alle tre festivaler i 2011 - endda imod betaling.

Vinderne i Skanderborg blev sidste år Oh Stacy (billedet), som GAFFA som en del af præmien lavede en fotosession med, vinderne i Jelling blev folkrockbandet Wake Up Jacob, mens Rufus Spencer løb af med Rock Nord Prisen i Nibe.


Jelling Musikfestival 2010 afholdes fra 27. – 30. maj, og man kan hente yderligere info om Quasar Rock her
Nibe Festival 2010 afholdes fra 30. juni – 3. juli, og mere info om Rock Nord Prisen kan læses her
Danmarks Smukkeste Festival afholdes fra 4. – 8. august, og man kan læse mere info om Starfighters her.

 

ANNONCE