x

10cc på mini-turné

10cc på mini-turné

Den storsælgende Sheffield-gruppe besøgte sidst Danmark i 2008, hvor de spillede hele fem koncerter, og de danske fans bliver endnu en gang tilgodeset, når 10cc drager på turné i år, for der vil være mulighed for at opleve dem live tre gange til efteråret, i henholdsvis Århus, Esbjerg og Rødovre. Med et bagkatalog af hits som "Dreadlock Holiday", "I'm Not In Love", "Things We Do For Love" og "Rubber Bullets" skulle der være lagt i ovnen til en ordentlig omgang nostalgisk fællessang og tændte lightere i salene.

Det eneste oprindelige medlem, der endnu er med i 10cc, Graham Gouldman, har i det seneste årti haft et nogenlunde fast line-up af musikere bag sig, i form af guitarist Rick Fenn, trommeslager Paul Burgess, samt multi-instrumentalister Mick Wilson of Mike Stevens, og det er også dem, Gouldman har med sig på scenen, når han tager på turné i denne omgang.

Den lille danske turné løber fra den 22. september til den 25. september, og billetter kan købes, efterhånden som de sættes til salg, via GAFFA Live. Programmet kan ses nedenfor.

22 September 2010 - Viften, Rødovre
24 September 2010 - Tobakken, Esbjerg
25 September 2010 - Train, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA