x

Sebastian udgiver koncertoptagelser

Sebastian udgiver koncertoptagelser

Den folkekære sanger og sangskriver Sebastian udsender til marts livealbummet "Sange fra dengang - solo live 1976", der indeholder - som titlen indikerer - koncertoptagelser fra 1976. Årstallet er ikke tilfældigt udvalgt, på optagelsen fanger man nemlig sangskriveren på et ganske særligt tidspunkt i sin karriere, da han befandt sig i flere spændende projekter.

Sebastian fortæller i en pressemeddelelse, hvad den kommende udgivelse byder på:

"Netop her i marts '76 var jeg i gang med sangene til "Måske ku vi"-filmen – og de kan ikke have været mange dage eller uger gamle. Jeg havde ligeledes netop skabt sangen "Mediemassøsen" til "Ulvehøjen", det album, der et år senere skulle komme efter "Måske ku vi". Et andet projekt, jeg stod midt i, var støttepladen til fordel for Christiania. Mit bidrag, "Budbringeren", har kun været med på denne turné - så dette er den eneste optagelse af sangen i solo–regi".

Troubadouren fyldte 60 år i 2009, men hans karriere synes på ingen måde at nærme sig pensionsalderen. 2009 bød på genopsætning af flere af Sebastians musicals samt premiere på en spritny musical fra Sebastians hånd, der kom en Sebastian-biografi på gaden, der blev udgivet en Sebastian-hyldestplade, han udgav en opsamlings-cd, og slutteligt samlede han sit gamle band og drog på turné.

Nu er næste projekt sat i søen med den kommende live-udgivelse, som rammer butikkerne den 8. marts. Tracklisten kan ses nedenfor.

01. BESVÆRLIGT NOGENGANGE
02. TRUNTE & TROMLE
03. IMORGEN KOMMER ALDRIG
04. DEN GAMLES DRØM
05. TA' CHANCEN
06. NÅR LYSET BRYDER FREM
07. JEG KA' IK' GØR' FOR 'ET
08. EVAS SANG
09. LOSSEPLADSEN BLØDER
10. BUDBRINGEREN
11. MEDIEMASSØSEN          
12. HVIS DU TROR DU ER NOGET
13. ROSE
14. DEN STORE FLUGT/GØGLEREN

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA