x

Nye detaljer om kommende Sterling-udgivelse

Nye detaljer om kommende Sterling-udgivelse

Det kommende album fra den dansksyngende københavnergruppe Sterling vil være at finde på hylderne fra mandag den 8. marts. Albummet har de valgt at kalde "Tonemaskinen", hvorfra man sikkert allerede har sunget med på P3-ørehængeren "Spring For Dit Liv", der stod som det første singleudspil. Allerede nu er andensinglen "Vi Kommer Aldrig Hjem" begyndt at rotere på P3, en sang, der ifølge bandet selv omhandler maritim fest og kollektiv undergang - og så er den naturligvis dansabel, som Sterlings sange er flest.

Sterlings seneste udgivelse var "Yndigt Land" fra 2006, som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt tildelte fire stjerner og rosende ord som:

"De hurtige sange har fået mere fremdrift, og balladerne mere tyngde. I førstnævnte kategori finder vi albummets fire åbningssange, hvor ikke mindst de to første, de særdeles iørefaldende Ikke Rigtig I Mit Hoved og Kom Nu Hjem har oplagte hitkvaliteter. I den mere afdæmpede afdeling finder vi titelnummeret, en skarp kommentar til tidens hjemlige, uklædelige nationalisme og kræmmermentalitet, og Festen, en gravalvorlig og meget smuk ballade om selveste døden".

På det kommende album kan man blandt andet se frem til sangen med den finurlige titel "Liv På Mors?", med en lille hilsen til David Bowies klassiker "Life On Mars?" Sangen luftede Sterling dog allerede i 2007 på albummet "Hjemstavn", hvor en række danske sangskrivere og grupper fremførte nyskrevne sange om deres barndomsbyer og -steder.

Sterling tager i forbindelse med udgivelsen på en miniturné, hvor de gæster Vanløse Kulturhus den 5. marts, Musikcaféen i Århus den 8. april og Loppen i København den 9. april. Billetter kan rekvireres via GAFFA Live.

"Tonemaskinen" er som skrevet på gaden fra den 8. marts, og tracklisten kan ses nedenfor.

01. Spring For Dit Liv
02. Revolution
03. Ta Tøjet Af
04. Klasselotteri
05. Ingenting Står Stille
06. Jorden Er Giftig
07. Vi Kommer Aldrig Hjem
08. Angst
09. Liv På Mors?
10. Tonemaskinen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA