x

Phoenix laver soundtrack til Coppola-film

Phoenix laver soundtrack til Coppola-film

Det energiske franske band Phoenix bidrog tilbage i 2003 til soundtracket for filmen "Lost In Translation" af Sofia Coppola med sangen "Too Young", og nu skal bandet levere musikken til instruktørens næste film "Somewhere", der får premiere senere på året. Det er måske ikke den helt store overraskelse, eftersom Phoenix-forsanger Thomas Mars er kæreste med Sofia Coppola. Sammen har de datteren Romy.

Thomas Mars udtaler sig til BBC omkring soundtracket, hvor han bagatelliserer det en smule:

"Det er meget minimalt. Det er næsten som et lyddesign. Det er ikke som at skrive sange, det handler mere om at prøve at lave en lyd, der passer til en Ferrari og en temasang til byen Los Angeles. Det er mere ingeniørarbejde end komponistarbejde".

"Somewhere" handler om stjernen Johnny Marco (Stephen Dorff) der lever et hårdt liv i Hollywood som skuespiller. Han har med tiden glemt sig selv i alkohol, piger, fans og hurtige biler, da hans 11-årige datter Cleo (Elle Fanning) pludselig dukker op på uventet besøg. Johnny finder under Cleos besøg mere og mere ind til sig selv, og derfor er det er stort tab, da besøget er forbi. Filmen indeholder eftersigende den særlige stemning og atmosfære, Coppola er kendt for at skabe i sine film.

Man kan se frem til at se resultatet af samarbejdet mellem Phoenix og Coppola til foråret, når "Somewhere" får premiere.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA