x

The Residents kommer til Danmark

The Residents kommer til Danmark

Der er mulighed for at opleve det produktive og eksperimenterende band, som ingen ved hvem er, til april, når The Residents indtager scenen på Voxhall.

Bandet, eller snarere kunstgruppen, startede deres karriere tilbage i 1969, og siden da er det blandt andet blevet til - hold nu fast - over 60 albumudgivelser, en række musikalske film, tre cd-rom-projekter, forskellige happenings, 10 dvd-udgivelser og et cd-internet-projekt kaldet "The River Of Crime", hvor radiodramaer fra 1940'erne tages under kærlig behandling og meget mere. Derudover har gruppen været på syv verdensomspændende turnéer. 

Der er ingen, der rigtig ved, hvem der står bag de store øjne, medlemmerne fra The Residents ofte gemmer sig bag. Der er flere gange blevet foreslået, at det kunne være bandets managerteam "The Cryptic Corporation", der befandt sig bag facaden, men manager-teamet afviser påstanden, og den er aldrig blevet bevist.

Alt andet lige bliver der altså mulighed for at stifte bedkendtskab med The Residents - hvem de så end er - den 29. april på Voxhall i Århus. Hvad gruppen vælger at trække op af hatten denne aften, er aldrig til at vide, men en særlig og speciel oplevelse er der næsten garanti for.

Billetter kan købes via eBillet, og yderligere info kan ses på Voxhalls egen hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA