x

Royal bryllupsrock i Parken

Royal bryllupsrock i Parken

"Kunne man ikke lave en rockkoncert i Parken? Det vil være fint at arrangere noget for de unge, så der sker noget andet end alle de officielle arrangementer."
Sådan nogenlunde udtrykte kronprinsen sig i efteråret til hofchef Per Thornit, da de to gennemgik de forskellige planlagte arrangementer i forbindelse med kronprinsens forestående bryllup med en vis australsk frk. Donaldson. Det fortalte selvsamme hofchef ved dagens pressemøde i Parken. Ved siden af ham sad Parkens general, Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø, Red Barnets Mimi Jakobsen og programansvarlige Leif Skov.

Arrangementet har fået titlen "Rock ’n’ Royal" og skal ifølge Leif Skov ses som en folkefest og en galla af en musikalsk hilsen. Rent praktisk bliver to husorkestre backingband for op imod 10-15 solister og 5-6 bands i nye og overraskende sammenhænge. Det bliver Radioens Underholdningsorkester og et all-star-rockband sammensat til lejligheden. De optrædende bliver gradvist offentliggjort og har generelt vist stor interesse for at deltage i projektet, fortæller Leif Skov.

Programmet vil fortrinsvis afspejle kronprinseparrets smag, hvor specielt Frederiks rockgen er velkendt, bl.a. fra et større interview i GAFFA sidste år, hvilket Leif Skov da også fremhævede som en primær baggrundskilde for programmet. På pressemødet blev TV-2, D-A-D og Sanne Salomonsen offentliggjort som optrædende. Leif Skov forventer, at 2-3 internationale kunstnere finder vej til Parken, herunder et af australsk islæt. Direkte adspurgt om Kylie Minogues eventuelle medvirken måtte Leif Skov melde pas.

Otte tunge firmaer står vederlagsfrit for arrangementets økonomi, således at overskuddet går ubeskåret til Red Barnet, som har kronprinsen som Protektor.

Koncertens samlede længde er fastsat til ca. 3 timer og vil blive transmitteret direkte på TV-2, hvor Jess Dorph, Hans Pilgaard og en p.t. unavngiven kvinde vil står for de værtslige forpligtigelser.

Ifølge Mimi Jakobsen bliver det vægtet, at alle skal have råd til at deltage, om man så er på SU. Billetpriserne starter beskedent under de 200 kr., og de dyreste kan erhverves for en lille plovmand. De sælges via e-billet og Billetnet fra i morgen d.3. februar. Kapaciteten er sat til ca. 40.000. Det forelskede royale par plus en række personlige venner vil selv være til stede ved festlighederne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA