x

Noel Gallagher beder om at møde i retten

Noel Gallagher beder om at møde i retten

Hvis der er noget, de tidligere Oasis-medlemmer forstår sig på, så er det, hvordan man kommer under mediernes bevågenhed. Nu gør Oasis-guitaristen Noel Gallagher sig bemærket ved en særlig forespørgsel i forhold til den retssag, der efterhånden har kørt i halvandet år.

I september 2008 spillede Oasis i den canadiske by Toronto, og under koncerten sprang en mand ved navn Danny Sullivan op på scenen og væltede Noel, så han faldt ned på sin monitor og brækkede tre ribben. Det bevirkede, at bandet måtte aflyse en række koncerter. Det førte naturligvis til en lang retssag, og den er først nu ved at være ved vejs ende.

Noels advokat, Ruth Klainhenz, har for nylig på Noels opfordring bedt retten i Ontario om, at Noel får lov at læse sin "victim impact statement" højt i retten, hvilket er en beretning om, hvad der hændte offeret, som jo i denne sag er Noel. Sullivans forsvarsadvokat John Collins har anmodet om at få afvist forespørgslen, da han frygter, at Noel vil gå ind og styre retssagen. Det skriver musikmagasinet NME på deres webside.

Nu er retssagen imidlertid blevet rykket til en senere dato, hvor Gallagher måske får lov at komme og læse sin offer-beretning højt for sin overfaldsmand og resten af retssalen. Det er endnu uvist, hvornår datoen falder, samt hvorvidt hørelsen er den sidste i rækken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA