x

Lyt til nyt fra Efterklang

Lyt til nyt fra Efterklang

Det danske orkester Efterklang fik utrolig meget ros for deres sidste album "Parades", og nu er de snart på gaden med deres nye udgivelse "Magic Chairs", der er på gaden fra den 22. februar.

Allerede fra i dag kan man smuglytte til tre sange fra albummet på bandets hjemmeside, nemlig "Modern Drift", "Alike" og "Full Moon".

Det seneste album fra gruppen var som sagt "Parades" fra 2007, og det tog GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt med storm. Han kvitterede med fem stjerner og rosende ord som:

"'Parades' er nemlig et næsten skræmmende gennemarbejdet udspil, hvor ikke en tone sidder forkert [...] At lytte til 'Parades' er som at blive suget ind i et drømmeagtigt parallelunivers af til tider næsten ufattelig skønhed. Et prægtigt album, der bør udbygge gruppens internationale kultstatus".

Som sagt så gjort, for Efterklang har hele 46 koncerter linet op på deres forårsturné, hvor de rammer ikke mindre end 16 forskellige lande, heriblandt en stor del af USA og de meste af Europa.

Bandet optræder da også i Danmark, dog kun til tre koncerter i de tre største byer. Billetter til arrangementerne kan løbende købes via GAFFA Live, og den danske turnéplan kan ses nedenfor.

14.04 - Århus, Voxhall + supportnavn offentliggøres senere
15.04 - Aalborg, Studenterhuset + supportnavn offentliggøres senere
17.04 - København, Store Vega + supportnavn offentliggøres senere


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA