x

Blog din vej til Orange Scene

Blog din vej til Orange Scene

Om det er forventningerne til din første eller femtende festival, du gerne vil skrive om, er underordnet. Om du er til camping eller koncerter, heavy-metal eller hiphop, alkohol eller afhold, opfordres du nu af Roskilde Festival til at ansøge om en plads på deres nye team af engagerede bloggere.

Det er følelsen, den orange følelse, festivalen nu beder om på skrift. Den forventningsfulde iver efter at opleve det sagnomspundne slaraffenland for første gang, eller hungeren efter atter at istemme campingkorets tordenskraldsagtige skønsang. Overvældelsen ved at stå ansigt til ansigt med Orange Scenes uendelige almægtighed, når den åbner gabet og får jorden til at skælve, eller den russiske salat, der gør det ud for en hel dags kost. Eller turen over broen fra øst til vest.

Der er nok at tage fat på, hvis man bliver en af de udvalgte ni, der skal varme op om de andre gæster fra ind- og udland i form af blogindlæg på festivalens hjemmeside.

Kravet er, at man producerer mindst et indlæg om ugen i tiden op til festivalen. Indholdet bestemmer man selv, men formålet er at genskabe Roskilde-følelsen i tekstform, og udbyttet kan blandt andet være en tur på Orange Scene – under en koncert. Ud over denne oplevelse vil bloggerne også blive læst af de tusindvis af mennesker fra hele verden, der hver dag besøger festivalens hjemmeside.

Ansøg om en plads i solen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA