x

Aiden og Saosin til Danmark

Aiden og Saosin til Danmark

Nu kommer der snart besøg fra det vestlige USA, når Seattle-gruppen Aiden (billedet) og Orange County-gruppen Saosin gæster Lille Vega til foråret. De to bands udråber selv deres genre til at være "horror-rock".

Begge bands er forholdsvis ubeskrevne herhjemme, men i USA er de begge ved at have etableret sig et navn.

Kvartetten Aiden blev stiftet i 2003, og har udgivet hele fire studiealbum og to ep'er. Bandet består af WiL Francis, som står for sangskrivningen samtidig med, at han er forsanger, guitarist og pianist, Jake Davison sidder bag trommerne, Nick Wiggins er bandets bassist, mens Angel Ibarra styrer størstedelen af guitarspillet.

Bandnavnet stammer faktisk fra horrorfilmen "The Ring", hvor en af karaktererne hedder Aidan, med et "a" i stedet for et "e" mod slutningen. Inspirationen til navnet bundfælder sig måske i, at bandet betegner deres genre som horror-rock. Aiden har turneret med store navne i det amerikanske, blandt andre 30 Seconds To Mars.

Saosin er en californisk kvintet, som spiller post-hardcore-rock. De har udgivet to fuldlængdealbum; deres selvbetitlede fra 2006 samt albummet "In Search Of Solid Ground" fra 2009. Saosin har turneret med prominente navne som Incubus og My Chemical Romance.

Man har mulighed for at opleve de to bands, når de gæster Lille Vega søndag den 4. april. Billetter til arrangementet kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA