x

Nyt fra Bright Eyes og Neva Dinova

Nyt fra Bright Eyes og Neva Dinova

Conor Oberst alias Bright Eyes udgav tilbage i 2004 ep'en "One Jug Of Wine, Two Vessels" sammen med Omaha-bandet Neva Dinova. Nu har konstellationen valgt at genudgive pladen, og endda at føje fire nye sange til tracklisten. Ep'en indeholdte dengang seks numre, og med de fire nye, kommer det altså op og bliver et fuldlængde album.

Det bliver første Bright Eyes-udgivelse siden 2007, hvor han udgav albummet "Cassadaga", som Neva Dinovas forsanger Jake Bellows også medvirkede på. At Bright Eyes har stået stille de sidste par år skyldes blandt andet, at Oberst har haft travlt med sit soloprojekt, hvor han har spillet med backingbandet The Mystic Valley, og derudover har han indspillet et album og turneret med supergruppen Monsters Of Folk, hvor han er i selskab med Jim James fra My Morning Jacket, Mike Mogis, som han også arbejdede sammen med i Bright Eyes, samt M. Ward, der blandt andet udgør den ene halvdel i She & Him.

Ifølge Saddle Creek, som er det pladeselskab Neva Dinova/Bright Eyes-fusionen udkommer på, er to ud af de fire nye sange sunget af Oberst, og de øvrige to er sunget af Bellows. Den nye konstellation får på de nye sange besøg af blandt andre instrumentalisterne Mike Mogis og Nate Walcott, som begge spiller med Bright Eyes og Clark Baechle, som er trommeslager i The Faint.

Albummet kommer på gaden den 23. marts, men er man opsat på at være en af de første til at anskaffe sig albummet, kan det forudbestilles på Saddle Creeks hjemmeside. Gør man det, bliver albummet allerede sendt den 9. marts. Derudover modtager man samme dag, den 9. marts, et link til download af albummet.

Tracklisten for genudgivelsen "One Jug Of Wine, Two Vessels" kan ses nedenfor.

01 Rollerskating *
02 Happy Accident *
03 Someone's Love *
04 I Know You *
05 Tripped
06 Black Comedy
07 Poison
08 I'll Be Your Friend
09 Get Back
10 Spring Cleaning

* nye sange


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA