x

Rock Shock Festivals line-up er komplet

Rock Shock Festivals line-up er komplet

Denne weekend løber første udgave af indendørs-festivalen Rock Shock af stablen, og der er lagt op til et brag af format, med hele halvtreds koncerter i løbet af fredag og lørdag. Programmet består, som vi tidligere har berettet, mestendels af dansk rock-musik, primært fra undergrunden, og man må sige, at det er lykkedes for arrangørerne, at få deres line-up til at afspejle den alsidighed, der er på den danske rock-scene i øjeblikket. De sidste seks navne er netop føjet til programmet, i form af blandt andre Annasaid, Chains og Fast Gallows.

Udover undergrunds-rock kommer festivalgængerne også til at opleve nogle mere velkendte bands, eksempelvis Carpark North, The Rumour Said Fire og Mercenary, og der har også sneget sig et pop- og singer/songwriter-navne, samt et par udenlandske navne ind, men resten af programmet må siges at være kræs for dem, der møder op for at høre noget nyt fra den danske scene. Hele programmet kan ses nedenfor, og vil man læse mere om de forskellige bands, kan man smutte ind på Rock Shocks hjemmeside, hvor alle bands, og deres musikalske stil er kort beskrevet.

Til den del af publikum, der ikke lige bor i gå-afstand fra Rock Shock, er der mulighed for en noget usædvanlig form for overnatning. Inden i Messecenter Aars er der nemlig lagt op til camping i bedste festival-stil, bare med tag over hovedet. Festivalgængerne kan altså tage deres iglo-telte og pavillioner med i rygsækken, så længe de lader teltpløkkerne blive hjemme - men der er naturligvis heller ikke den store risiko for, at teltene blæser væk. Hallen har kapacitet til 1.000 campere.

Rock Shock Festival finder sted fra fredag den 12. februar klokken 12.00, til søndag den 14. februar klokken 12.00. Der sælges både partout-billetter, med og uden camping, og dagsbilletter, og de kan alle findes via GAFFA Live.

Line-up:

· Airbreak
· Annasaid
· Anoxia
· Artificial Brothers
· Bagdad Beat
· Bel Esprit
· Bjarke Kirk
· Boil
· Break Even
· Bullet Train Blast
· Cantaloups
· Carpark North
· Chainfist
· Chains
· Croan
· Dance With Dirt
· Dawnbreak
· Essence
· Fast Gallows
· I Said So
· Imposing Failure
· Joey Groon
· Jonas Schou
· Known Parole
· LA Prostitutes
· Liquid Field
· Lost Confession
· Lotus Krokus
· Mads Langer
· Malrun
· Methonia
· Mercenary
· No Great Escape
· Oktan
· One Without
· Raptuss
· Rufus Spencer
· Sedated Angel
· SmaXone
· Sophie Tunstall
· Star*Rats
· Strike Dear
· Mistress
· Terminal
· The Green Lives
· The Rumour Said Fire
· The Souls
· Three Inc.
· Touching Grace
· Vulkaan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA