x

Dan Le Sac Vs Scroobius Pip turnerer i Danmark

Dan Le Sac Vs Scroobius Pip turnerer i Danmark

Det er svært at genrebestemme London-baserede Dan Le Sac Vs Scroobius. De lyder som The Streets på spoken word over The Wong Boys' musik, men det kan man nu selv få lov til at vurdere nærmere, når duoen kommer til Danmark til maj.

Gruppen har valgt at drage på en tredages Danmarksturné, der starter på Train i Århus torsdag d. 27., fortsætter på Studenterhuset i Aalborg d. 28., og slutter på Rust i København lørdag d. 29. maj. Turnéen er sidste led i den Europatour, bandet starter på d. 14. marts i Sheffield. Herfra går turen gennem kontinentet til blandt andet Amsterdam, Paris og Bruxelles.

Når Dan og Pip, der udgør den engelske duo, rammer Danmark, bliver det med et nyligt udgivet andet album, "The Logic Of Chance," i tasken. Pladen følger op på debuten "Angles" fra 2008, der udløste hitlisteplaceringer, selvom hele værket var indspillet og produceret i drengenes gamle Toyota kassevogn.

Versusnavnet til trods er de to musikere nære venner. De mødte hinanden da de begge havde juleferiejobs i en lokal pladebutik. Hurtigt stiftedes et samarbejde, og snart var drengene nødsaget til at låne de 220 engelske pund, det kostede at indspille videoen til deres første hit "Thou Shalt Always Kill."

Dan Le Sac Vs Scroobius Pip kan opleves på følgende datoer:

27. maj - Train, Århus
28. maj - Studenterhuset, Aalborg
29. maj - Rust, København

Billetter til koncerterne vil kunne købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA