x

Musikalsk stjernedrys i tegnefilm

Musikalsk stjernedrys i tegnefilm

Hjernen bag den populære tegneserie Family Guy, Seth MacFarlane, er også manden bag The Cleveland Show, som allerede fik premiere i USA i efteråret. Showet er begyndt at barsle med sæson nummer to, og her får de fornemt besøg fra en række kendte musikere, som skal lægge stemme til forskellige karakterer.

På gæstelisten finder man blandt andre Kayne West, will.i.am fra Black Eye Peas samt U2's trommeslager Larry Mullen Jr. Nogle af kunstnerne, eksempelvis Kayne West, er gengangere fra seriens første sæson.

Mike Henry, som lægger stemme til en af seriens hovedfigurer, fortæller, at Kayne West i sin rolle kommer til at tage gas på sig selv, og at han via sine handlinger kommer til at skabe en masse polemik.

I seriens første sæson synger Kayne en rap sammen med seriens karakter Cleveland Junior, og rappe skal han ifølge Mike Henry også i seriens anden sæson. Hvis man tror, det er svært at tilfredsstille en af verdens største navne indenfor hip-hop genren med en tegneserie-rap, så tager man fejl. Henry fortæller:

"Første gang vi mødte ham, havde vi faktisk skrevet en rap til ham. Fem af vores forfattere satte sig ned og skrev den og var ret nervøse for, om han ville kunne lide den. Men han grinte oprigtigt talt af den. Han spurgte meget ydmygt, om vi kunne ændre en af linierne, som ikke føltes rigtig. Han jokede endda med, at vi skulle skrive en sang til hans næste album".

Det er ikke første gang, sangstjerner optræder i tegnefilm. Det nyeste eksempel vi har, var nok da Coldplay forleden optrådte i et afsnit af The Simpsons.

Man kan læse mere om gæstestjernernes rolle i The Cleveland Show på BBC's hjemmeside samt på showets officielle hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA