x

Scarred by Beauty på Spot Festival

Scarred by Beauty på Spot Festival

GAFFA offentliggjorde i sidste uge en håndfuld skandinaviske navne til sommerens Spot Festival, blandt andre Jonathan Johansson, John Olav Nielsen & Gjengen og Deportees. Nu er Spot klar med yderligere 10 nye navne der byder på metal, hip-hop og rock'n'roll.

Spot byder i 2010 på metal leveret af drengene i Scarred By Beauty, der rummer medlemmer fra bandsene Hatesphere og Intelligent Pushing. Scarred By Beauty vandt for nyligt prisen for "Årets Talent"ved Danish Metal Awards, som løb af stabelen i januar. Indenfor samme genre får Spot besøg af The Kandidate, hvis forsanger Jacob Bredahl også har slået sine folder i Hatesphere.

Rapperen Kasper Spez træder også op på scenen, når Spot anno 2010 går løs. GAFFAs anmelder Anders Hjortskov tog i oktober måned turen til Train i Århus for at opleve herren live, og han belønnede Spetzs gode tekster og habile flow med fem flotte stjerner. Der bliver mulighed for at rappe med på endnu et hip-hop-navn, når K-liir giver den gas på scenen.

Genreblandings-duoen Dokkedal/Dixen har også meldt sin ankomst til Århus, hvor de vil byde på musik, der, ifølge Spot Festivalens egne udtalelser, spænder fra hiphop og pop til Bollywood og breakbeat. Duoen er kendt for at lave musik ud fra den regel, at der ikke findes nogen regler.

Slutteligt byder bandet Dødning på stenerrock og tunge riffs, islandske FM Belfast byder på dansabelt elektropop, Howl Baby Howl leverer en portion rock'n'roll tilsat et strejf af garagerock, norske Pony The Pirate inviterer publikum med på en omgang indie-postpunk og slutteligt byder Spectors på upbeat elektrorap.

Spot Festival 2010 afvikles fra den 20-22 maj og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA