x

The Hidden Cameras til Danmark

The Hidden Cameras til Danmark

Det canadiske indiepop-ensemble udgav i 2009 deres seneste album "Origin: Orphan", der står som gruppens syvende album i rækken. The Hidden Cameras tilhører en canadisk strøm af bands, som også tæller Broken Social Scene og Arcade Fire, der for få år tilbage tog en masse lande med storm, med deres helhjertede og velstrikkede indiepop-musik.

Sidste gang The Hidden Cameras kom under GAFFAs anmelder Jacob Østergaard Nielsens skarpe lup, var da de optrådte på Voxhall tilbage i 2006. Det var en meget glad og tilfreds anmelder, der forlod koncerten, og efterfølgende kvitterede med fem stjerner, som han begrundede med ordene:

"Som aftenen skred frem, blev sceneshowet i al sin canadiske afdæmpethed dog vildere og vildere, og allerede på det tredje "Union Of Wing" kunne den ene violinist på ingen måde stå stille længere. Det samme gjorde sig løbende gældende på den modsatte side af VoxHalls brede scene, hvor de to keyboardspillere ofte udfoldede en karikeret dans, og selv nedenfor scenen kunne en af merchandisesælgerne opleves i fremmelig bevægelse. Overordnet herskede der en usædvanlig afslappet og jovial stemning på scenen, og et af ekstranumrene bød på fællessang, hvilket indrammede aftenens møde med Hidden Cameras forbilledligt".

Efter anmeldelsen at dømme er der altså lagt op til en god koncert, hvor man som publikum bliver blæst væk af det 11 mand høje ensembles store energiudladninger.

The Hidden Cameras indtager scenen på Vega tirsdag den 20. april og scenen på Voxhall onsdag den 21. april. Billetter til de to koncerter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA