x

E-40 udgiver og udgiver

E-40 udgiver og udgiver

30. marts dropper E-40 sit trettende album. Samme dag udkommer nummer fjorten. Rapperen er spændt på det nye skifteholdsarbejde.

"Revenue Retreivin' Day Shift" og "- Night Shift" bliver titlerne på de to plader. Døgnet er dækket ind, når de 38 tracks sættes sammen, og gæsterne tæller blandt andet Gucci Mane, Snoop Dogg, Too $hort og Jazze Pha. Sidstnævnte har også produceret. På producersiden finder vi desuden blandt andre J. Valentine og Bobby V.

40's søn, 20-årige Droop-E, medvirker også på pladerne, hvor han blandt andet producerer. Han debuterede som producer i en alder af femten år, hans første rapvers udkom på plade, da han var fem. Droop-E blev født ind i en sand rapfamilie, hvor både onkler og tanter, faderen og hans fætre var en del af industrien. I dag har han sit eget pladeselskab, "Heavy On The Grind Entertainment," og det er herpå, far 40 nu udgiver de nye skiver.

"Jeg er spændt på det nye album," skriver han i et statement. "Det er et år siden, jeg udgav The Ball Street Journal. Det markerer en vigtig, uafhængig forretningssatsning for mig. På denne måde kan jeg gå tilbage til udgangspunktet og køre tingene på min måde."

E plejer ellers at udgive sin musik via sit eget selskab, "Sick Wid It Records," men går altså nu over til sønnens selskab i stedet. Her distribueres musikken af EMI, og de glæder sig til at få Earl Stevens i stald.

"Vi er begejstrede over at få muligheden for at tilbyde E-40 kommerciel assistance," fortæller vicedirektør Dominic Pandiscia til Allhiphop.com. "Han har haft en massiv indflydelse på hiphop i 'Bay-area,' og vi er ekstremt spændte på at skulle samarbejde med ham i den næste fase af hans karriere."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA