x

Pumpehuset holder fashion-fester

Pumpehuset holder fashion-fester

Når modebranchen i disse dage fremviser de nye kollektioner for hinanden rundt om i byen, byder Face Club og Bibi Ghost på to pauser fra trendsætningen. Der er nemlig dj's, musikbattle og gratis øl på plakaten i Pumpehuset, og festerne er åbne for alle.

Fredag i modeugen er allstars-aften. Her afholdes "Face Club & Damp Fashion Week Party", hvor huset blandt andet gæstes af "Music For Dreams"-grundlægger Kenneth Bager, radiovært Le Gammeltoft og blogkongen Christian Knald. Fælles for disse personligheder er, at de alle samtidig er flamboyante djs, der i selskab med Pelle fra White Pony DJ Team og SunnyBeachHappySlapMardiGras vil sørge for moderigtig musik til de mange branchefolk og almendanskere, der lægger vejen forbi festlighederne fredag aften. Festen starter kl. 23 og slutter næste morgen kl. 5.

Lørdag spædes musikken op med mode. Her vil designer Bibi Ghost i selskab med en hær af venner og kolleger præsentere kollektionen AW10. Bibi kalder selv kollektionen, der er blevet til på en fuldfed charterferie, for "mere wacky" end normalt. Det er altså en noget anderledes samling, og Ghost sammenligner i den forbindelse sig selv med Den Gale Hattemager fra Alice i Eventyrland. Selve modeshowet pakkes også en i en klassisk teselskabsskabelon, der understreger den alternative vinkel.

Mens Bibi G. selv vil stå for præsentationen af sine værker, vil vennehæren stå for musiksiden. Den islandske komponist og musiker Kristjan Thor Hedinsson vil fremføre egne kompositioner under selve showet, mens scenen bagefter overlades til otte dj-teams, der så vil konkurrere om, hvem der har den bedste musiksmag. Line-up på dj-battlen er blandt andet Shoe The Bear Team, Bibi Ghost Tea Team og Fri Dans Winner Team, og i kampens hede vil publikum kunne køle sig i gratis øl fra Tiger.

Efter midnat vil der være en eksklusiv performanceforestilling med den danske kunstner Lilibeth Cuenca, der i 2008 modtog Eckersberg Medaillen. En udmærkelse, der tildeles kunstnere, der har ydet en indsats af høj kunstnerisk kvalitet inden for den frie eller den bundne kunst.

Kl. 19:30 åbnes dørene. Kl. 20:45 lukker de, og efter modeshowet åbnes de igen, og festen fortsætter natten ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA