x

Frank Sinatra slår folk ihjel

Frank Sinatra slår folk ihjel

På Filippinerne tager størstedelen af karaokebarerne nu Frank Sinatras klassiker "My Way" ud af sangbogen. Folk synger sangen så dårligt, at publikum slår dem ihjel for det, skriver NME.

I løbet af det sidste årti er seks mennesker blevet dræbt, fordi de sang "My Way" på filippinske karaokebarer. Medierne har døbt drabene "My Way-mordene."

"Problemet med 'My Way' er, at alle folk kender den, og alle folk har en mening om den," mener amatørcrooneren Rodolfo Gregorio i et interview med New York Times. "Jeg plejede at kunne lide 'My Way,'  men efter al denne ballade er jeg holdt op med at synge den. Du kan blive slået ihjel for det."

Men det er ikke kun Frank Sinatra, der posthumt formår at tage livet af sine fans. I Thailand blev John Denver i 2008 indirekte skyld i en sand massakre. Her myrdede den 52-årige Weenus Chumkamnerd sin nabo og samtlige af hendes syv gæster, efter de i kor havde "ødelagt" sangerens hit "Take Me Home, Country Roads." Iblandt de myrdede var Chumkamnerds egen svigerbror.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA