x

Erik Hassle til Danmark

Erik Hassle til Danmark

Radiohittet "Hurtful" har kørt i a-rotation på samtlige frekvenser herhjemme i Danmark, og nu bliver der snart mulighed for at skråle med på hittet live, når Erik Hassle indtager scenen på Copenhagen Jazzhouse mod slutningen af marts.

Hassle kommer oprindeligt fra vort broderland Sverige - et land, hvis folk jo er kendte for evnen til at skrue nogle ørehængende popsange sammen - men han har for tiden bosat sig i England. Hassle er af flere musikmedier blevet spået en stor fremtid, og han har indtil nu turneret med Florence & The Machine, Little Boots og Ellie Goulding. På Hassles kommende Englands-turné skal han på landevejen sammen med Mika. 

Hassles debutalbum blev udgivet i Sverige i august, og til marts skal albummet stå sin prøve i den resterende del af verden, hvorfor Hassle nu drager på turné. Er man glad for hittet "Hurtful", kan man tune ind på Hassles Myspace, hvor man kan lytte til hele fem forskellige versioner af nummeret, samt et par sange, der endnu ikke har fundet vej til FM-båndet.

Koncerten afvikles på Copenhagen Jazzhouse mandag den 22. marts, og billetter kan i nærmeste fremtid købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA