x

Kashmir-cover mætter hjemløse

Kashmir-cover mætter hjemløse

Kashmir har netop solgt det tre gange tre meter store maleri, der udgør coverbilledet på "Trespassers" på websiden Lauritz.com. Auktionen indbragte 20.000 kroner, der nu går til at mætte Vesterbros hjemløse.

Maleriet er designet af forsanger Kasper Eistrup, men malet af alle medlemmerne i fællesskab. Det er altså et rigtigt Kashmir-værk, der nu skal hænge hos den nye ejer. Pengene rækker i følge en pressemeddelelse til 2000 måltider.

Projektet, bandet har ønsket at støtte, hedder Dugnad Vesterbro, og ledes af Michael Lodberg. Om resultatet af auktionen siger han:

"Det betyder, at vi kan servere gratis mad i en måned. Nogle af de her mennesker har ikke spist i flere dage, så det at få et sundt og nærende måltid er utrolig vigtigt".

Kashmir-drengene huserer selv på Vesterbro, og de holder sig for øje, at det er lige så vigtigt at støtte de trængte uden for ens egen dør som dem, der lider ude i verden. Her mener bandet, at medierne bærer en del af skylden.

"I et land, hvor de fleste mennesker har råd til at spise, rejse og klæde sig hipt på, er det betænkeligt, at så mange mennesker stadig lever under sultegrænsen og uden for mediernes interesse," siger Kasper Eistrup, der med salget af coverbilledet i det mindste nu har sikret sig, at nogle af samfundets mindre heldige sjæle i hvert fald i en periode får noget at spise.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA