x

Florence And The Machine på Roskilde

Florence And The Machine på Roskilde

Nu gæster den alternative soul-inspirerede Florence Welsh sammen med sine tropper festivalen i Roskilde til sommer. Det fortæller hun glædeligt på sin Facebook-profil. Hun afslører i øvrigt, at hun skal optræde på festivalens dag nummer to, nemlig om fredagen, den 2. juli.

Sidste gang GAFFAs anmelder Simon Christenen oplevede den unge sangerinde i live-sammenhæng var, da hun optrådte på Beatday i København tilbage i august måned. Her høstede hun fire stjerner, og koncerten blev beskrevet således:

"Det er skramlede trommer, en klassisk trænet vokal med en nordisk kraft og klang, og modige arrangementer, som har en rød tråd gennem det mørke og storladne. Det overser man, hvis man kun hører hendes radiosingler, men det bliver man klar over, hvis man hører hende live".

Der er altså ifølge anmelderen noget ekstra at hente, hvis man gør sig selv den tjeneste, at høre hende live. Det kan man altså gøre til sommer i Roskilde, men man har faktisk også mulighed for at høre sangerinden allerede den 28. februar, når Florence og hendes band indtager scenen i Store Vega.

Billetter til begge dele kan købes via GAFFA Live; til koncerten i Vega her og til Roskilde Festival her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA