Nyhed

Dimitri Vegas & Like Mike spiller til DDJA

Danish DeeJay Awards fejrer ti års jubilæum med græsk-belgiske gæster. Duoen har spillet verden over og samarbejdet med Eric Prydz og David Lambert.

Det er i år tiende gang, Danmark afholder sit eget dj-award show. Fødselsdagen markeres med to af house scenens upcoming navne, der blandt andet har remixet for David Lambert og Brother Brown.

Dimitri Vegas & Like Mike er de to seneste navne, der slutter sig til programmet af optrædende til årets Danish DeeJay Awards. Plakaten prydes blandt andre også af Clemens, Medina og Svenstrup & Vendelboe.

Med D. Vegas på drejebord og Like Mike på mikrofon har duoen de sidste par år indtaget house-scenen, hvor de har spillet overalt, fra Miami til Antwerpen, og ikke mindst på festøen Ibiza. Deres musik bliver i dag spillet af mastodonter på dj-scenen som Tiësto og Swedish House Mafia, og de to har også samarbejdet med svenske Eric Prydz.


DDJA 2010 afholdes 4. april og blandt de nominerede er Joey Moe, Morten Breum og Selvmord. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE