x

Starfighters-tilmeldingen er i gang

Starfighters-tilmeldingen er i gang

Er du solist eller med i et band, så er det tid til at fatte kuglepen og kuvert, og indsend dine tre bedste sange samt foto og pressemeddelelse til Skanderborg Festival. Så kan du/I stå på scenen til sommer til 2010-udgaven af Starfighters.

Du kan både have en, tre eller fem udgivelser i bagagen. Det kan også være, du ikke har nogen; bare du ikke har haft dit store gennembrud endnu. Det er kriteriet for at deltage i Skanderborg Festivals årlige talentkonkurrence, Starfighters, der hvert år præmierer de bedste bands med udgivelser og andre karrierefremmende midler. Og så skal dit materiale være originalt, naturligvis.

I år er præmiesummen skruet i vejret. Der er 500.000 kroner i puljen, og vinderen får udgivet en single/ep, samt muligheden for at spille koncerter på Skanderborg, Jelling og Nibe Festivalerne. Derudover smides der en ferie i Frankrig samt medvirken i et tv-portræt oveni puljen.

Selve konkurrencen løber af stablen d. 4. august på Skanderborg Festival. I år er begivenheden dog udvidet med semifinaler i Århus og Odense. De tre bedste bands spiller desuden i Tivoli, København til september.

Download ansøgning og få fuldstændig info på hjemmesiden

Tidligere vindere af Starfighters:
 
2003: Stomped
2004: Hookah
2005: Sidste Ambulance
2006: Surfact
2007: Troels Boberg
2008: Didium & The Black Bonnie Picture
2009: Oh Stacy


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA