x

Kig indenfor hos Wayne Coyne

Kig indenfor hos Wayne Coyne

Det er næppe nogen hemmelighed, at Flaming Lips-frontmanden Wayne Coyne er en unik herre, hvilket i årevis er kommet til udtryk i musik, sceneshows, interviews, film og meget mere. Men nu får den 49-årige musiker også et hus, der passer til hans farverige sind.

Wayne Coyne har sammen med sin kone og Fitzsimmons Architects designet et hus, der kombinerer en minimalistisk 50'er sci-fi-stil med et fantastisk univers, der inkluderer drager og drageæg. Arkitekfirmaet har derfor lagt en masse billeder ud af ombygningen og de færdige lokaler samt nogle tegninger, hvor idéerne omkring designet beskrives.

Blandt højdepunkterne i designet er en pejs, der hænger fra loftet, et grottelignende badeværelse og en 50 fod stor drageskulptur, der skal stå midt på grunden. Samtidig skal det også nævnes, at huset ligger det nabolag i Oklahoma, hvor Wayne Coyne voksede op. Det er et problemfyldt nabolag, som arkitektfirmaet dog mener nærmer sig et opsving blandt andet på grund af Coynes bidrag til lokalmiljøet.

Se billederne af Wayne Coynes hus hos Fitzsimmons Architects.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA