x

Volbeat offentliggør albumtitel

Volbeat offentliggør albumtitel

I et indlæg på Volbeats officielle webside har bandet nu afsløret, at gruppens fjerde album vil blive udgivet under titlen "Beyond Hell/Above Heaven." Ved sammen lejlighed fortælles det, at albummet udkommer til september, og forsanger Poulsen oplyser, at det kommer til at følge den tråd, der startede på det succesfulde "Guitar Gangsters & Cadillac Blood" fra 2008.

Bandet lover en festlig blanding af punk, thrash, metal og country, og garanterer, at pladen ikke vil få religiøse undertoner, titlen til trods. Albummet kommer desuden til at blive endnu et skridt ud i verden for Volbeat, for efter drengene spillede sidste år med Metallica på deres "World Magnetic Tour", underskrev de nemlig en publishingkontrakt med EMI. Den skal sikre dem international dækning, men gruppen har faktisk allerede et navn rundt om i verden.

"Guitar Gangsters" solgte hurtigt guld i Danmark, og blev siden månedens album i flere europæiske musikmagasiner, og i 2008 kårede Metal Hammer forgængeren, "Rock the Rebel / Metal the Devil," til årets album i Italien og Tyskland.

Det er altså noget af en arv, det kommende fjerde album skal løfte, men Michael Poulsen er positivt stemt og siger på Volbeat.dk:

"Jeg kan ikke sige så meget om det lige nu, men det kommer til at blive virkelig, virkelig cool. Vi giver folk noget, de ikke har hørt før. Vi prøver altid at gøre noget specielt og anderledes på hvert album."

Volbeat har endnu engang indspillet deres album sammen med produceren Jacob Hansen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA