x

Rufus Wainwright annoncerer nyt album

Rufus Wainwright annoncerer nyt album

Efter julekoncerterne og arbejdet med operaen "Prima Donna" har Rufus Wainwright nu fundet tid til at færdiggøre sit sjette studiealbum, der har fået den lange titel "All Days Are Nights: Songs For Lulu". Albummet udsendes 5. april, og ifølge NME tager Wainwright ugen efter ud på en turné gennem Storbritannien.

Titlen skulle være en kombineret reference til Shakespeare og filmen "Pandora's Box", og de tre sange på pladen, hvor ordet "Sonnet" indgår krediteres da også til både William Shakespeare og Rufus Wainwright.

Derudover der ikke så meget om pladen, men da GAFFAs Ole Rosenstand Svidt snakkede med den canadiske sangskriver sidste år, fik han denne kommentar om det kommende album:

– Mit næste album bliver et soloalbum med kun mig og klaver. Jeg går i gang med at arbejde på det her i efteråret, og så kommer det forhåbentlig engang næste år. Og derefter vil jeg lave en pompøs popplade.

Den pompøse popplade kommer man nok til at skulle vente lidt på, men solopladen hvor fokus er på Rufus ved klaveret udsendes altså 5. april.

Tracklisten til "All Days Are Nights: Songs For Lulu":
'Who Are You New York?'
'Sad With What I Have'
'Martha'
'Give Me What I Want and Give It To Me Now!'
'True Loves'
'Sonnet 43'
'Sonnet 20'
'Sonnet 10'
'The Dream'
'What Would I Ever Do With A Rose?'
'Les Feux D'artifice T'appellent'
'Zebulon'


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA