x

Spot klar med flere navne

Spot klar med flere navne

Der er allerede blevet tilføjet både danske, svenske og norske navne til programmet for dette års udgave af Spot Festivalen, og nu kommer der flere til. Denne omgang nye navne er dog en ren dansk affære, hvoriblandt man kan finde både When Saints Go Machine og Vinnie Who.

Førstnævnte var også på programmet, da Spot Festivalen stod bag et satellitarrangement i Wien 4. februar, hvilket har hjulpet bandet ind på den østrigske airplay chart. Gruppen kan også opleves på den norske branchefestival by:Larm, der finder sted i denne weekend. Her kan man også opleve Vinnie Who, der som WSGM altså også har fundet vej til årets Spot-program.

De to navne får følgeskab af CODY, der dyrker Americana-udtrykket, og har gjort det med succes til koncerter i USA samt på pladen "Songs", der også er udkommet i Tyskland og Benelux-landene. Derudover har de opnået opvarmningsjobs for så prominente navne som Bonnie 'Prince' Billy og The National. Og i den kommende weekend kan de opleves på den schweiziske festival Nordklang.

Derudover kan folkene bag Spot Festivalen fortælle i en pressemeddelelse at de også tilføjer "alternative toner fra Betting On The Mouse, ørkenrock fra Kandy Kolored Tangerine, dansksproget pop fra Sandra Hakky, folk-pop fra Let Me Play Your Guitar, pop fra Majorian samt alternativ soul-pop fra Naja Rosa" til programmet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA