x

Kasper Windings musikere bestjålet

Kasper Windings musikere bestjålet

Som vi kunne fortælle forleden, hænder det ind i mellem at nedrige tyve stjæler fra de mennesker, som har viet deres liv til at underholde os. Historien forleden handlede om amerikanske Frank Black – som mistede instrumenter til en værdi omkring de 600.000 kroner. Denne gang er det Kasper Windings backinggruppe, som har fået lænset deres truck – for adskillige meget værdifulde instrumenter. Det drejer sig om musikerne Mika Vandborg, Bastian Sjelberg og Per Both, som alle mistede ubetalelige instrumenter ved tyveriet.

Derfor; skulle nogen – nogensinde – tilbyde dig en ekstra god handel på henholdsvis: en hvid Fender Stratocaster med serienummeret 62361, med tilhørende sort Flightcase, eller en Fender Jazzbass Sunburst, med serienummeret DC 2463/18-0200-500, med tilhørende lilla Flightcase, eller et stk. Roland JX 8P Keyboard med sort Flightcase, så sig NEJ TAK – og informer derefter de nødvendige autoriteter.

Skulle du have informationer om instrumenternes eventuelle opholdssted eller lignende, så ville Mif Damgaard, på PDH – Dansk Musik Formidling, Ny Vestergade 7, 1471 Kbh K, meget gerne kontaktes af dig. De stjålne instrumenter har frem for alt meget stor affektionsværdi for de berøvede musikere, understreger PDH. På billedet ses Kasper Winding (til venstre) sammen med nogle af de bestjålne venner.

Vi håber instrumenterne finder tilbage til deres retmæssige ejere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA