x

Rasmus Nøhr bliver alvorlig

Rasmus Nøhr bliver alvorlig

Rasmus Nøhr er siden udgivelsen af debutalbummet fra 2004 blevet stemplet som en glad dreng ikke mindst på grund af sange som "Sommer I Europa" og "Det Glade Pizzabud". Men der har hele tiden ligget en alvorlig side og luret på nogle sangene, og på sit fjerde album får den side nu frit spil.

Det sker på albummet "Fra Kæreste Til Grin", som i pressematerialet beskrives som "Nøhrs mest seriøse og gennemtænkte udspil til dato". Det skal forstås således, at Nøhr denne gang har bygget sit album op, så det beskriver en lang række af de faser, man gennemgår i forbindelse med en forelskelse. Gennem sangene tager han lytteren med på hele turen gennem et kærlighedsforhold, så hver sang udgør en etape, der beskrives således:

"Fra den spirende forelskelse, til rusen over at finde sammen, til de første tegn på knaster, til man kæmper for at beholde hinanden, til bruddet, til samvittighedsnaget, til vreden, til de druknede sorger på et værtshus, til vennerne hanker op i én og endelig til, at forholdet står som et varmt minde og et bevis på, at man – selv om det måske var hårdt – levede fuldt ud".

Man kan tage turen sammen med Rasmus Nøhr 8. marts, hvor sangskriveren udsender albummet "Fra Kæreste Til Grin".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA