x

Seabear udsender album nummer to

Seabear udsender album nummer to

Den islandske gruppe Seabear deltager i disse dage sammen med en lang række andre nordiske bands i den norske by:Larm festival, hvor de præsenterer folk for materiale fra deres kommende album, der bærer titlen "We Built A Fire". Albummet udsendes til marts.

"We Built A Fire" følger op på debutpladen fra 2007 "The Ghost That Carried Us Away", og til GAFFA fortæller bandet, at hvor debutpladen i høj grad var lavet af frontmanden Sindri Már Sigfússon er det nye album et fælles projekt. GAFFAs Simon Christensen mødte gruppen i Oslo, hvor Sigfússon blandt andet sagde følgende om det kommende album:

- Det betyder, at det er blevet et rigtigt bandalbum denne gang. Vi har skrevet numrene sammen, øvet dem og indspillet dem – og så tager det bare længere tid, når man er syv mand i et band. Vi har spillet numrene live imens, og det har betydet, at vi har fået nogle lidt mere upbeat og larmende sange med på albummet, og så er trommerne blevet optaget mere professionelt denne gang. Der er bare en større bandfeeling, og et af de stærkeste numre på pladen er et, vi har skrevet sammen, mens vi øvede. Det tog måske ti minutter, og det står i kontrast til, hvor lang tid vi har brugt på albummet. "Wolf Boy" hedder det.

I interviewet snakker bandet desuden om en kommende ep, den islandske musikscene, ambitioner og inspirationskilder.

Seabear udsender "We Built A Fire" 5. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA