x

Coldplay klar med plade i år

Coldplay klar med plade i år

Arbejdet med opfølgeren til den skamroste plade "Viva La Vida Or Death And All His Friends" begyndte for godt et år siden, og det ser ikke ud til, at Coldplay-fans behøver at vente voldsomt længe på den. Frontmand og forsanger Chris Martin afslørede nemlig i følge NME i et interview på brasiliansk tv, at indspilningerne går noget hurtigere end forventet, og der er en god chance for, at det nye album står på hylderne inden jul.

Hvad man så kan forvente sig af dette femte udspil ville Martin dog ikke gå i detaljer om, og han kunne i øvrigt supplere, eller måske snarere skuffe, med oplysningen om, at der stort set ingen mulighed er for en tidlig lækage af nye numre, på grund af utrolig stram sikkerhed fra studiets side:

"Der er kun to mennesker i hele bygningen, der ved hvordan man åbner alle de indspillede filer. Selv vi ved ikke hvordan man gør det. Vi kunne ikke engang stjæle vores egen musik. Man skulle være et computer-geni og en fantastisk tyveknægt for at komme ind i bygningen, downloade sangene og mixe dem."

Med hensyn til de gamle rygter om at Coldplay er utilfredse med deres pladeselskab EMI, og muligvis ville forsøge at udgive deres albums uden om dem, eller helt komme ud af kontrakten, så skulle det bestemt ikke holde stik, heller ikke selvom EMI er ved at have ganske store problemer med økonomien. Chris Martin jokede med tv-værten om rygterne:

"Vi har skrevet kontrakt for en masse albums, det her bliver ikke det sidste. Vi er "ejet", vi kan ikke gøre noget uden at skulle spørge nogen om lov først" griner han.

Indtil videre er der ikke sat hverken titel eller mere konkret udgivelsesdato på det kommende album, men vi følger op på historien, når der kommer mere information.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA