x

The Kissaway Trail til Skive Festival

The Kissaway Trail til Skive Festival

De fire danske bands The Kissaway Trail (billedet), Electrojuice, Ginger Ninja og Babylove & The Van Dangos kan nu findes på Skive Festivals bandliste, sammen med hovednavnene Rammstein og Green Day. Der er flere store internationale bands på programmet, og med tilføjelsen af kunstnere som The Kissaway Trail og Ginger Ninja, er den yngre del af den danske musikscene også repræsenteret hos Skive Festival.

The Kissaway Trail har høstet anerkendelse i både ind- og udland med deres melodiøse indie-pop/rock, og sammen med Ginger Ninja, der sendte debuten "Wicked Map" på gaden i sidste måned, står de for den mere rockede del af de nye navne på plakaten. Babylove & The Van Dangos har på deres to albums entusiastisk omfavnet ska-musikken, og tager blandt andet de jamaicanske toner med til Tyskland, før deres tourplan fører dem til Skive. Mads Kolding og Jakob Littauer, ungersvendene, der udgør duoen Electrojuice, står, med deres mini-debut "Solrock" for det elektroniske input.

Trods deres forskellige udtryk, er alle fire bands sat til at sprede gode vibrationer på Rolinu! scenen. Konceptet bag det iøjenfaldende navn, er en scene, der står som et alternativ til hovedpladsens pulserende liv. Selvom Rolinu! i dagtimerne fungerer som lounge-område for folk med hang til lidt rekreation, vil energiniveauet sandsynligvis stige, når aftenen falder på, og de fire bands slår musikken an.

Skive Festivalen løber af stablen den 2.-5. juni, og biletter kan købes på GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA