x

Stone Temple Pilots til Europa

Stone Temple Pilots til Europa

Efter forsanger Scott Weilands exit fra Velvet Revolver i 2008, og hans efterfølgende genforening med Stone Temple Pilots, har sidstnævnte turneret en del i USA. Der har dog også været tid til at indspille nyt materiale, og til maj er den sjette Stone Temple Pilots-plade klar til udgivelse.

Op til udgivelsen af det endnu unavngivne album, vil Stone Temple Pilots spille flere steder i USA, og ifølge blabbermouth.com, kommer bandet blandt andet forbi South By Southwest i marts. Mest interessant for europæiske fans er det dog, at bandet i juni måned er at finde på både Hurricane Festival og Southside Festival i Tyskland, og ifølge Weiland, har bandet foreløbigt tænkt sig at besøge "alle de store festivaler", der afvikles i Europa i starten af sommeren.

Robert Deleo (bassist i Stone Temple Pilots) udtaler til Spin, at bandets nye plade er blevet til i tre forskellige studier; hos ham selv, hos trommeslager Eric Kretz, og i et studie, Weiland også er medejer af. Deleo betegner pladen som sammenhængende og langtidsholdbar, og får samtidig tilføjet, at fans der forventer en ny "Plush" (Hit fra debuten "Core"), vil blive skuffede. Foreløbig kan han løfte sløret for to sangtitler, "Huckleberry Crumble" og "Between The Lines", og han betegner sidstnævnte som en 60er-inspireret "rockin basher!" Det er Robert Deleo og hans bror, Dean (guitar), der sammen med produceren Don Was (Bob Dylan, The Rolling Stones) har stået for produktionen af albummet, og til spørgsmålet om hvorvidt Weiland's "ædruelighed" havde nogen indflydelse på indspilningerne, svarer Dean kort, at Scott Weiland "gør som han gør."

Lad os håbe, at der er nok styr på tropperne til, at bandet kan komme forbi en enkelt dansk festival her til sommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA