x

Hør Gorillaz-radio på GAFFA.dk - del 3

Hør Gorillaz-radio på GAFFA.dk - del 3

Den animerede Gorillaz-bassist Murdoc Niccals har sat et radiostudie op i Plastic Beach for at sende en række programmer op imod udgivelsen af det kommende Gorillaz-album, der udsendes 8. marts. Indtil videre har han bare spillet sine yndlingssange og fyret historier af, men i dette program spiller han for første gang noget fra "Plastic Beach".

Det kommende Gorillaz-album kommer efter en fem år lang udgivelsespause, og i den periode er det lykkedes de fire tegneseriefigurer at sammensætte en ret imponerende gæsteliste, der inkluderer Snoop Dogg, Bobby Womack, Mos Def, Gruff Rhys, De La Soul, Mark E. Smith, Lou Reed samt Mick Jones og Paul Simonon fra The Clash.

Men indtil albummet ligger helt klart, kan man altså hygge sig med lidt radiounderholdning leveret af Murdoc, der i dette afsnit udover nyt materiale med Gorillaz også spiller The Strangler og Jay-Z. Programmet kan høres eksklusivt for Danmark her på GAFFA.dk, hvor man også kan høre de to foregående samt den sidste udsendelse, der kommer i næste uge.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA