x

Toto dropper pensionistlivet

Toto dropper pensionistlivet

Fans af det over 30 år gamle orkester, kan godt begynde at glæde sig, for d. 20. juli vender Toto tilbage til Danmark. Bandet har lagt planerne om førtidspensionering på hylden og helt ekstraordinært annonceret en begrænset europæisk turné, der blandt andet tager dem forbi KB-hallen.

Det så ellers ud til, at Toto var et overstået kapitel, da bandet i 2008 indstillede al samarbejde. Det var guitarist Steve Lukathers exit fra bandet det samme år, som resulterede i Totos udmelding om, at deres turné i 2008 ville blive deres sidste. Her to år efter, er bandet klar til endnu en omgang koncerter, og med på scenen er både Steve Lukather, og bandets gamle keyboardspiller, Steve Porcaro, der ikke har stået på scenen med Toto siden velmagtsdagene i 80erne.

At det gendannede Toto inkluderer Danmark på deres eksklusive tour rundt i Europa, er formentlig ikke helt tilfældigt, da bandet ser ud til at have et godt øje til de danske fans. Blandt andet optrådte Toto både i Middelfart, Valbyhallen og på Skanderborg Festival i 2006, og denne sommer står det amerikanske band altså endnu en gang på dansk grund.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live, og billetsalget starter d. 26. februar klokken 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA