x

Elton John kommer til Jelling Festival

Elton John kommer til Jelling Festival

Den farverige engelske sanger og pianist, Sir Elton John, spiller på den første af de større danske sommerfestivaler, Jelling Festival, som finder sted den 28. til 30. maj. Her bliver han tilføjet et program, som foruden australske Wolfmother tæller mange af de større danske navne; Dizzy Mizz Lizzy, TV-2, Outlandish og The Rumour Said Fire.

- Jelling Musikfestival er stolte af at kunne præsentere en verdenskendt kapacitet som Sir Elton John på toppen af et i øvrigt meget alsidigt program, siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen i en pressemeddelelse. Sidst Elton John besøgte Danmark var i Parken i 2008. Han skulle også have givet koncert i Sønderborg i juni 2009, men koncerten blev siden aflyst på grund af uforudsete logistiske problemer, og dengang var det ikke muligt at finde en erstatningsdato på turnéen.

Sir Elton Johns besøg i Jelling bliver det eneste stop i Danmark som en del af hans lange Europaturné i 2010. Han startede sin karriere som 22-årig med udgivelsen "Empty Sky" i 1969 - men hans gennembrud kom først med hans andet album "Elton John" fra 1970.

Siden har han solgt mere end 250 millioner (!) albums, og hans single 1997-versionen af "Candle In The Wind", som blev skrevet om til og udgivet kort efter Prinsesse Dianas død, er den bedstsælgende single den dag i dag med 37 millioner solgte kopier. Sir Elton John er noteret for hele 30 studiealbums i eget navn, foruden soundtracks til blandt andre tegnefilmen Løverne Konge.

Elton John spiller fredag aften den 28. maj, oplyser Jelling Festival. Endagsbilletter til fredag koster 450 kroner.

Find dine billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA