x

Aerosmith tager på turné

Aerosmith tager på turné

Der har floreret rigtig mange rygter om Aerosmith-frontmanden Steven Tylers helbred og om gruppens fremtid, der måske inkluderede en ny sanger, men nu fortæller gruppen at de er samlet og klar til at spille koncerter. Bandets kommende Europa-turné inkluderer blandt andet en koncert til Sweden Rock.

I et videoklip på Aerosmiths officielle webside siger Steven Tyler, at han gik til audition og fik sit gamle job tilbage, og derfor er han klar til at tage på turné sammen med Joe Perry og resten af bandet. På websiden kan man ved samme lejlighed læse, at gruppens kommende turné har fået titlen "Cocked, Locked, Rady To Rock Tour", og at den lanceres med en koncert 10. juni til Sweden Rock for derefter at blive fulgt af koncerter i blandt andet England, Holland, Spanien og Frankrig.

Sidst bandet gæstede Europa var i 2007, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Randers. Der var de ikke aktulle med et album, og det er de for såvidt heller ikke nu. Men selvom deres seneste udgivelse kom i 2004, og sidste album med originalt materiale er fra 2001, så har de altså valgt at tage på landevejen for blandt andet at spille i Sverige.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA