x

Kelis tilbage med nyt album

Kelis tilbage med nyt album

I november kunne vi fortælle, at Kelis efter en længere pause var tilbage i kampen, og nu er der nyt om hendes kommende album. I maj udgiver hun sit femte album, "Flesh Tone", opfølgeren til "Kelis Was Here" fra 2006. Singleforløberen "Acapella" er allerede udkommet og er indspillet i samarbejde med den franske dj og producer David Guetta, der har givet Kelis en lidt mere elektronisk lyd end tidligere kendt fra Kelis.

Billboard har hørt hele albummet, og ifølge dette magasin skulle den elektroniske og dansevenlige stil være karakteristisk for hele albummet. På "Flesh Tone" medvirker foruden David Guetta en lang række markante producere, blandt andre will.i.am, Friskole, Boys Noize, Burnz, DJ Ammo og Benny Benassi.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album har Kelis skrevet en ny pladekontrakt med will.i.am Music Group i samarbejde med Interscope og Universal.
 
Kelis debuterede i 1999 med albummet "Kaleidoscope", der indeholdt kæmpehittet "Caught Out There" - det med omkvædet "I hate you so much right now". Herefter fulgte albummene "Wanderland" (2001), "Tasty" (med storhittet "Milkshake", 2003) og "Kelis Was Here" (2006)  - samt i 2008 opsamlingen "The Hits". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA